Kicsimelcsi kérdése:
A mókust bele lehet tenni gömbbe, sétáltatni nem lehet?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülyén hangzik. Vannak ezek a hörcsöggömbök,és nem tudom bele lehetne e őt tenni,had szaladgáljon benne,esetleg lehet e hámot tenni rá,és akkor nem tudna elszökni,nagyon hülye ötlet?2013. ápr. 14. 14:16
1/5 anonim válasza:
Hát nem hiszem,hogy bele lehet tenni a mókust,hisz azt a gömböt,kis állatokra találták ki,nem akkorára mint egy mókus!Na meg a hám, mókusra valót nem hiszem hogy találsz,max tengeri malacra ami való azt rá tudod tenni
2/5 A kérdező kommentje:
van vadászgörény gömb is :),csak nem tudom mennyire élvezné...lehet hogy nem,de lehet hogy igen hogy szaladgálhat lent a füvön,vagy bárhol...de kínozni nem akarom
2013. ápr. 14. 14:31
3/5 anonim válasza:
az ilyen gömb minden állatnak kínzás, ne vegyél neki.
4/5 anonim válasza:
rakd bele, azt vagy megdöglik vagy nem, majd kiderül
5/5 anonim válasza:
Neki az lenne a legjobb, ha fákon ugrálhatna. :/ Így igazából mindegy, mit csinálsz vele. Ha sok pénzed van, építs be neki a helyére egy jó szétágazó faágat! annak nagyon fog örülni. Ja és ha kint nem is, de egy szobában engedd el (persze legyen mókusbiztos, nehogy kárt tegyen magában)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!