Van okos rágcsáló? Mármint olyan amit pl. videókba látni hogy tök jó trükköket lehet velük csinál (tat) ni. Olyan amelyiket lehet tanitani hiszen pl. a nyulak elég buták.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 13:07
11/16 anonim válasza:
Minden állat okos, és minden állatnak megvan a magához való esze. Attól függ, mit tud, hogy a gazdi mennyire okos és leleményes. :) Nem tartok egy állatot sem butának.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pár rendes választ és a többi kevésbé normális embernek üzenem hogy nem akartam öket halálra ugráltatni csak van 2 kutyám de nem nagyon tudjuk megtanitani őket semmire mert az egyik beteg a másik meg tul aktiv (egyfolytába ugrál) és gondoltam ha lesz rágcsálom megpróbálom megtanitani 1-2 trükkre csak nem vok egy profi és gondoltam olyan kisállattal próbálkozom ami ezt legjobban érti (valami okosabb)
És amugy kikérem megamnek hogy imádom az állatokat és amig élek nem bántanák (BÁNTOK) egyett se!!!!!
2013. ápr. 15. 18:31
13/16 anonim válasza:
a nyuszik pont, hogy nem butàk. az enyém 5perc alatt ràjött, h ha nincs megszorítva, le tudja tekerni a tàpos üvegről a tetejét. a föl, és a gyere parancs is megy neki. 2hònapos, 2 hete van nàlam és nem volt direkt tanítva, csak sokat foglalkozok vele.
14/16 anonim válasza:
Az én nyulam szobatiszta.De komolyan egyszerűen nem akar a lakásban bogyózni csak is kizárólag a forgácson.
16/16 bicojoco válasza:
Tévedés hogy a nyulak buták.nekem van egy vörös isten tudja mien kedvenc a tenyészek közöt s tudja hogy ö a kedvenc szabadtartásban van az istáloban másik 30db al s mikor szolitom nevén már jön is!!!azaz érti hogy ött keresem. s mint egy macska szereti ha simogatom kedveskedek söt ha legugolok hozájuk nézegetem s nem foglalkozok vele elkezdi nyalogatni kezem vagy ép ruhámat nadrágom huza......./ö ezel menekült meg hogy ne legyen ebéd belöle/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!