Miért marják egymást a tengerimalackáim?
Figyelt kérdés
van egy malacom már 1-2 éves,és egy hasonló korú,maximum fél évvel fiatalabb malackát vettem mellé,mind a kettő nőstény malacka.a probléma az hogy amikor összeengedtem őket az új szerzemény összeverekedett a másikkal és nem tudom mit csináljak velük...nem akarom hogy megsérüljenek próbáltam már őket kint összeszoktatni a kertben,ott nem verekednek csak itt benn a helyükön..mit tegyek?2013. ápr. 13. 13:50
1/9 anonim válasza:
kint haverkodjanak, a ketrecet takarítsd ki, hogy szagok ne maradjnak, majd tedd be őket, és had verekedjék le a rangsort
2/9 A kérdező kommentje:
igen.azzal kezdtem mikor hazahoztam hogy kitakarítottam kint nem verekednek kint voltak több órát de itt meg veszekednek
2013. ápr. 13. 14:02
3/9 A kérdező kommentje:
de ugye nem tesznek egymásban nagy kárt???féltem őket mert mindkettőt nagyon szeretem
2013. ápr. 13. 14:03
4/9 anonim válasza:
van még egy ötletem, mind a kettő a ketrecbe de hálóval elszeparálva, had szokják egymást
5/9 A kérdező kommentje:
azt is próbáltam.elrágják kidöntik és jól megkergetik egymást:/
2013. ápr. 13. 14:09
6/9 anonim válasza:
Akkor had harcoljanak, de közbe nézd őket ha van időd, előbb utóbb lejátszák, ha meg ez nem megy vidd vissza a malacot és vegél helyette egy fiatalt akkor nem lesz harc
7/9 anonim válasza:
Az a baj,hogy hasonló korúak,igy nehéz nekik eldönteni,hogy ki az úr! Az lett volna a legjobb,ha egy sokkal fiatalabb,kiskölyköt veszel mellé,akkor a kicsi nem is próbálkozott volna domináns lenni,mert egyértelműen az idősebb lenne a főnök,nem kellett volna harcolniuk. Igy is ki fog alakulni idővel a dominancia,de addig is össze fognak kapni újra és újra és úgy néz ki,hogy a fiatalabb lesz a főnök,ő harcosabb tipús.
8/9 A kérdező kommentje:
öhm ma figyeltem őket elég sokat... és a fiatalabb(NŐSTÉNY)udvarolt a szintén NŐSTÉNY malackámnak és közösülni kívánt vele..a kisállatkereskedő azt mondta hogy kislány de énis megnéztem és tényleg kislány most meg mivan leszbikus??
2013. ápr. 15. 11:33
9/9 anonim válasza:
akkor valszeg rosszul néztétek és fiú, de akkor már terhes a másik lány az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!