Törpenyuszimnak nagyon rossz kedve van, mit csináljak?
Ma kaptam a törpenyuszimat.. (fehér, piros szemű és kis fülű, nem tom milyen fajta)
Nagyon rossz kedve van, a ketrec sarkába gubbaszt , csak néha eszik káposzta levelet.
Eddig nem volt egyedül, az lehet a baj?
már az előbb a szobámban is elengedtem, hogy mozogjon kicsit, de nem akart. Ott hagytam kicsit, hátha az a baj, de nem mozdult. Azt hiszem egy hónapos... Mit tudok vele csinálni?
Jó, hogy eleve káposztával kezdted etetni... Legalább utánanéztél volna az igényeinek, meg hogy mit nem szabad.
3 hónapos kora előtt semmi zöldség-gyümölcs!
Olvasgass itt: torpenyul.hu
Vagy írj nyugodtan üzenetet, szívesen segítek. :)
nem tudtam, hogy kapni fogom... barátom egyszer csak beállított vele, és azt monda, hogy ajándék...
Köszi válaszokat... elvettem a káposztát... szal akkor mivel is etessem?
Meg mivel almozzam? Forgácsot megeszi...
Széna és víz mindig legyen előtte, tápból versele laga - cuni fit vagy cuni complete (ezutóbbi jobb lenne), alomból a sarok wc-be mehet pellet, vagy forgács, a pisit és kakit egy ideig neked kell majd odapakolnod. Kb. egy hétig ne engedd ki, hogy megszokja a helyét, összekösse a biztonsággal, stb-stb.
Utána napi több órát kint kéne lennie. Min. 120-as ketrecre van szüksége.
Ja igen, a káposztától felfúvódhat, azt ne adj neki egyáltalán. 3 hónapos kortól lehet bevezetni fokozatosan a zöldségeket, gyümölcsöket. Krumpli mérgező, soha ne adj neki, mert belehalhat.
Ha küldesz privátban e-mail címet, tudok küldeni két pdf listát, mit ehet, mit nem.
Jobban van már?
Ha ma sincs jobban, nem eszik, gubbaszt, felfúvódott, akkor nézz körül, hol van a legközelebbi nyúl specilista doki, és mikor rendel.
A számlát én benyújtanám a jóbarátnak, aki élő állatot ajándékoz, anélkül hogy megkérdezne...
mostmár mászkál a ketrecben, és a kis ajtóhoz ugrál ha meghallja a hangom. Nagyon barátságos... elengedtem a szobámban, távolabb ültem hozzá, ő meg pár másodperc mulva már mellettem volt és hozzám bújt... Ez jó vagy rossz jel?
És állandóan eszik... nyúl kaját kevésbé, de szénát annál inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!