Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek meg merjem csináln...

Szerintetek meg merjem csinálni azt, hogy megrendelem a nyuszi felszerléseit a szüleim tutta nélkül? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy (vagy már a) nyuszit, de még nem tudtam meggyőzni őket, arról a szüleim, hogy megengedjék.

És azért gondoltam erre a DRASZTIKUS megoldásra.

Mert csak nem küldik vissza a felszereléseket. Meg egyébként is a saját pénzemből lenne (van!).

2013. ápr. 11. 17:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát remélem megtudom azzal győzni őket, hogy nagy álmom kiskoromtól kezdve. Meg hogy megígérem nekik, hogy én takarítom, én etetem, én nevelem, én visszem az állatorvoshoz (remélhetőleg csak az oltások miatt kell meglátogatni, meg egy ivartalanítás miatt), egy szóval MINDENT én csinálok.

Nekik csak két (nem túl nehéz) dolguk lesz: első hogy megengedik hogy a szobába tartsam, a másik hogy szeressék Őt! Szerintem egyik se nagy kérés! :-)

2013. ápr. 12. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Hát azért ez nem csak erről szól. Egy nyúl, akármilyen sűrűn takarítjuk, az büdös. Ez a szag sajnos csukott ajtón keresztül is érezhető. Délelőttönként te iskolába jársz, mi lesz ha a nyúl unatkozni fog? Ki akar menni? A fogával rágja majd a rácsot, ami olyan hangos, hogy az elképesztő. Ki fog vele foglalkozni reggeltől délutánig, ha te nem leszel otthon? Mert a szüleidtől nem várhatod el, hiszen ők nem akartak nyulat, a te felelősséged. Szegény meg nem lehet egész nap egy ketrecben, még a tengerimalac elvan egy jó nagy helyen, de egy nyúl? Na az nem. Min 2 hetente venned kell neki egy 1000 Ft feletti csomag magot. Ha normálisan takarítod, úgy 2-3 naponta már muszáj, simán emegy egy zacskó alom, ami már szintén 1000 Ft körül mozog. Meg ugyebár még a minden napi friss zöldség, de ez a legkevesebb. Szóval a lényeg az, hogy az a nyuszi csak szenvedne egyedül, ha a szüleid nem foglalkoznak vele napközben.
2013. ápr. 12. 14:10
 13/14 anonim ***** válasza:
43%
A másik meg hogy elfelejtheted a barátnőknél alvást, a nyaralást, mer egy nyulat nem lehet csak úgy lepasszolni, meg utaztatgatni.
2013. ápr. 12. 14:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne csináld a beleegyezésük nélkül. Ültesd le őket, mondd el, hogy régóta szeretnéd, és felelősségteljes, jó gazdi leszel, és legyél is ilyen!

Ha rendesen takarítod nem büdösek...Nekem 2 nyuszmókám van, mindenki elcsodálkozik, hogy mennyire nincs szaguk! Persze ennek az a titka, hogy minden nap kitakarítom őket. És az is baromság, hogy sokba kerülnek. Kb havi 1000-1500 Ftot költöttem rájuk, amíg otthon éltem. De ha nagyobb adag szénát/nyuszikaját veszel, még olcsóbb is lehet. Friss zöldség, gyümi amit ehetnek, tuti van otthon mindenkinél. Van egy szupi nyuszis oldal www.torpenyul.hu itt sok segítséget kaphatsz, és még örökbe is fogadhatsz :) Remélem sikerül meggyőzni őket :)

2013. ápr. 15. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!