Szerintetek meg merjem csinálni azt, hogy megrendelem a nyuszi felszerléseit a szüleim tutta nélkül? (többi lent)
Szeretnék venni egy (vagy már a) nyuszit, de még nem tudtam meggyőzni őket, arról a szüleim, hogy megengedjék.
És azért gondoltam erre a DRASZTIKUS megoldásra.
Mert csak nem küldik vissza a felszereléseket. Meg egyébként is a saját pénzemből lenne (van!).
Hát remélem megtudom azzal győzni őket, hogy nagy álmom kiskoromtól kezdve. Meg hogy megígérem nekik, hogy én takarítom, én etetem, én nevelem, én visszem az állatorvoshoz (remélhetőleg csak az oltások miatt kell meglátogatni, meg egy ivartalanítás miatt), egy szóval MINDENT én csinálok.
Nekik csak két (nem túl nehéz) dolguk lesz: első hogy megengedik hogy a szobába tartsam, a másik hogy szeressék Őt! Szerintem egyik se nagy kérés! :-)
Semmiképp ne csináld a beleegyezésük nélkül. Ültesd le őket, mondd el, hogy régóta szeretnéd, és felelősségteljes, jó gazdi leszel, és legyél is ilyen!
Ha rendesen takarítod nem büdösek...Nekem 2 nyuszmókám van, mindenki elcsodálkozik, hogy mennyire nincs szaguk! Persze ennek az a titka, hogy minden nap kitakarítom őket. És az is baromság, hogy sokba kerülnek. Kb havi 1000-1500 Ftot költöttem rájuk, amíg otthon éltem. De ha nagyobb adag szénát/nyuszikaját veszel, még olcsóbb is lehet. Friss zöldség, gyümi amit ehetnek, tuti van otthon mindenkinél. Van egy szupi nyuszis oldal www.torpenyul.hu itt sok segítséget kaphatsz, és még örökbe is fogadhatsz :) Remélem sikerül meggyőzni őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!