Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szobába van a tengerimalacotok...

Szobába van a tengerimalacotok? Tudtok tőle aludni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és igen. Szobában vannak 2 en. és tudok tőlük aludni. Mikor lefekszem, lekapcsolom a Tv-t még mocorognak pár percet, majd elmennek aludni. És reggel mikor felkelek őkis felkelnek. Egyáltalán nem zavarnak.
2009. szept. 22. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy hörcsögöm az is dettó ugyanaz...éjszakai állat, ezért fel-le futkosott, de meg lehet szokni, vagy másik szobába kell tenni :D
2009. szept. 22. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nálam 6 höri és 2 degu van a szobámban. És tökéletesen tudok aludni, mikor a mókuskereküket hajtják éjjel. :)
2009. szept. 23. 08:29
 4/6 anonim válasza:
Nekem is volt, a szobámban lakott, de mint minden éjjeli rágcsáló este járkált, evett, én tudtam tőle aludni,de a húgom zavarta. Ezért én estére kivettem az előszobába, ott nem zavart senkit,jól elvolt, reggel meg mehetett vissza a helyére.(de volt olyan este is, hogy végig bent volt, mert nem csapott nagy zajt)
2009. szept. 27. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

IGEN!

Amúgy a tengerimalac egyáltalán nem éjszakai állat!

Ő folyamatosan alszik-mocorog-ugrál-eszik,aztán fél óra elteltével újra és újra.Egész nap ezt csinálja.De éjszaka ha veled van egy szobában,a kezdetektől így neveled,akkor amikor te alszol,ő is felveszi ezt a ritmust,és ő is átaludja az éjszakát.

A miénk olyan édes,amikor már este 10 óra,de mi még ébren vagyunk,ő már akkor is végigterül a kis függőágyán és egyfolytában morgolódik,mocorog,amíg le nem kapcsoljuk végre a villanyt.

sosem költött még fel.

2009. okt. 7. 22:45
 6/6 anonim válasza:
nem zavar, mert mikor én már leoltom a villanyt és elmegyek aludni akkor ő is elhelyezkedik és alszik! :) olyan édes, imádom! :P
2010. febr. 10. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!