Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tegnap eltört a tengerimalacom...

Tegnap eltört a tengerimalacom lába. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap beakard a ketrecbe, ahogy ugrott be, nagyon sírt, én szabadítottam neki ki. Nagyon fájt neki, nem bírt ráállni. Állatorvoshoz már nem tudtam elvinni. Ma letettem a földre, és biztos vagyok benne, hogy el van neki törve. Be van dagadva, lila neki, és látszik, hogy nagyon fáj, rá sem bír álli. Ha ölembe veszem, akkor is csak lóg neki :( Enni szerencsére eszik rendesen, de nem mozog, egész nap egy helyben fekszik, látszik, hogy nagyon fáj neki. Állatorvoshoz ha elvinném, tuti elküldene röntgenre, uh már a röntgennel akarom kezdeni, igaz a közelünkben nincs, de ez engem nem érdekel, elviszem akár a világ végére is, csak gyógyuljon meg. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan működik ez? Miskolcon gondoltam valahová, hogy elviszem. Időpontot kell kérni? Mit fognak vele csinálni? Valahogy sínbe tudják neki tenni? Nagyon sokba fog kerülni? Meg fog gyógyulni? Kérlek segítsetek minél hamarább. Már holnap szeretném vinni, remélem még nem késő :(

2013. ápr. 10. 17:27
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos, ha pinentetni, akkor hosszadalmas lesz, de rendbe jön :) Pedig tuti van vele valami, mert nagyon nem áll jól :S Csak már gyógyulna meg. Ha az orvos azt mondja, akkor pihiztetem neki, meg adom neki 2x a fájdalomcsillapítót :(
2013. ápr. 13. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!