Mit csináljak? Én olyan lány vagyok aki megőrül a lovakért, és bármit meg is tenne hogy legyen.
Az apukám és lassan az anyukám sem akar hallani róla, és mivel soha nem is voltunk gazdagok, ezért nem is számíthatok semmire. A lovagolni járás azt meg azért nem engedik, mert hogy drága:(. Na de én addig nem tudok leszállni a témáról amíg nem kapok egyet :(...
MIT CSINÁLJAK???????????:(?????????????
ne pumpold a szüleidet. Azt írod, hogy nem vagytok gazdagok. Nem tudhatodm, hogy az amitek van az is milyen keserves munkéval lett megkeresve.
Viszont ajánlok neked valamit.
Ha ennyire szereted a lovakat egyelőre ne a saját lóban gondolkodjál és ne a lovaglással foglalkozzál.
Létezik egy jó kis lómenhely: Zakuszka-tanya a neve.
Vesd fel, hogy elmenjetek oda osztálykirándulásra. Nézd meg a kívánság listájukat. Vigyetek nekik valami adományt. Próbálj meg nekik, ha távolról is de segíteni. Akár úgy, hogy népszerűsíted őket.
Ott olyan lovak vannak, akiket megvettek és nagyon rossz körülmények közül lettek mentve.
Valószínűleg azért nem vesznek lovat neked, mert utálnak. Direkt csinálják, húzzák az agyad! Ne hagyd magad! Le se szállj addig róluk, amíg meg nem veszik! Sőt!! Ne is egyet vegyenek, mert hát egyedül unatkozna... Legalább kettőt, de szerintem a legjobb az lenne, ha 2 lány(kanca?), 1 fiú(csődör?). Akkor ipari méretekben gyárthatnád a kis lovakat, ami ugye mint mindenki tudja, hogy a világ legeslegcukkerebb állata!
Komolyra fordítva a szót, szállj magadba kicsit.. Írtad, hogy nem vagytok gazdagok, akkor mit követelőzöl? Fel kellene érni ésszel, hogyha valamire NINCS PÉNZ.
kedves 18:34
szerintem meg nem végeztél egyetemet, mivel írni sem tudsz, egyébként mindenkinek teljesen igaza van. ahová én járok, ott egy óra 1500 forint, (ami azért a többi árhoz képest nagyon olcsó), és egy ló tartása havonta harmincezer. de van, ahol több száz ezer forint havonta.. menj el diákmunkára, vagy valami, és akkor még midnig könnyebb akár belefizetni is.. De azt tudd, hogy egy ló nem annyiból áll, hogy lovat veszel, meg fizeted a bértartást.. neki kell nyereg, kantár, ha valami sérülése, baja van, akkor gyógyszerek, patkolás, stb.. rengeteg pénz.. egyébként nem tudom, miért rögtön kapni akarsz egyet.. ha nem tudsz lovagolni, akkor felejtsd el.. egy táborban nem lehet megtanulni lovagolni, évek tapasztalata is KEVÉS hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!