Nagyon lefogyott a tengerimalackám és 1 napja egyáltalán nem eszik vagy iszik. Adtam neki c-vitaminos vizet is de nem reagál. Csak fekszik a ketrecében mozdulatlanul. Mi baja lehet?
Ha leáll az emésztése, akkor nagyon nehezen indul be újra, általában elpusztul, ezért célszerű lenne orvoshoz vinni, vagy agyonütni, hogy ne szenvedjen... Már, ha ennyire nem akarod orvoshoz vinni.
Házipraktikázz persze nyugodtan, kamilla, méz, menta, vagy ami csak eszedbe jut, tömdjed bele, amíg él, esetleg az után is. Csak, hogy értsd - ha Te mondjuk 40-es lázzal fekszel, két nap alatt lefogysz 5 kg-t és nem bírsz kikelni az ágyból, hánysz (ők nem tudnak), és egyáltalán nem szel vagy iszol, ezért azonnal infúzióra is lenne szükséged, mert teljes kiszáradás fenyeget, mit teszel? Beveszel egy C-vitamint, majd megkéred anyukád, csináljon egy kamilla teát, mert este buli, holnap meg iskola van, vagy hívsz orvost?
Amikor az enyém beteg volt, vagy 3 állatorvos látta és téves diagnózist állítottak......
Tudtam, hogy nem az a baj, amit mondtak, mert semmit sem javult az állapota, gyanakodtam is mi lehet a baja, elvittem egy 4. állatorvoshoz és kiderült mi a betegsége. Meggyógyult hála égnek!
Szóval, ha igazán fontos neked, akkor nem hagyod szenvedni, nem csak egy állatorvos van, én mindent megtennék az enyémért, nem hagynám szenvedni!!!! Azzal, hogy hazahoztam, felelősséget vállaltam érte, teljes mértékben ránk vannak utalva! Az nem magyarázat, hogy az egyik orvos nem ért hozzá, akkor irány egy másik!!! Felháborító, mikor az emberek kifogásokat keresnek és elnézik, hogy szenved a kis kedvencük! Legyen szó rágcsálóról vagy kutyáról, macskáról stb.....mindegyiknek joga van ahhoz, hogy a gazdija megtegyen érte mindent, ha már egyszer magához vette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!