Tengerimalac összeszoktatása. Tudjuk hogyan, mégsem megy zökkenőmentesen :D Rutinos tengerimalac tartóknak valami hasznos ötlet? Kösziiii
nekem is 2 lány van.:D (nem ugyan akkor vettük meg őket)
mi úgy csináltuk,hogy kivettünk minden olyan cuccot ami alá betud bújni vagy ilyesmi és csak a szabad tér volt (tálakat is kivettük)
aztán elkezdtek kergetőzni és aztán összebújtak és úgy aludtak
na de nekünk ilyen nagyon nagy ketrecünk van és hoztunk egy nyuszit is na vele már nem volt olyan egyszerű ugyan úgy csináltuk ahogy fent leírtam jó akkor egy kicsit közelebb kerültek egymáshoz de még rugdosták meg bántották a kicsit aztán az idő múltával a nyuszi SOKKAL nagyobb lett és most már ő tesz rendet ha bármi van.:)
ja egyébként sokszor szoktak "rivalizálni" a malackák úgy, hogy egymás fölé emelik a fejüket és furcsa hangokat adnak ki, de nem bántják egymást meg semmi.:D
Kb. 1-2 óra után már együtt hagyhattad volna őket, semmi gond nem lesz :) Az nem baj, ha a nagy dürrög neki, böködi, ilyesmi, a malac társas állat, nem fogják igazán bántani egymást, sőt, mostantól lesz csak igazán jó kedvük. =)
Nálunk három malacka van, az egyik megbetegedett, és most el kellett zárni a másik kettőtől (terráriumban van, mert kb. két hétre nem tudtam venni még egy százas ketrecet, hova tenni meg főleg nem tudnám, de volt egy fölös terráriumom), és hiába hallhatják egymást, konkrétan mind a három teljesen depressziós. Bár ha minden igaz, holnap megyünk kontrollra vele, ha már minden rendben, mehet vissza a többi közé, hogy megint kiharcolja magának a vezéri posztot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!