Meddig tart egy vadászgörény vemhessége?
DE, ha sikeres volt a párzás, akkor 1-2 napon belül már látványosan zsugorodnia kell a pérának. Kb 1 héten belül teljesen visszahúzódik. Nem tudom mennyi ideig voltak együtt a hímmel, de 2-3 nap a megszokott, mivel a nőstény peteérése csak az első közösüléstől számított 30. órában indul meg. De ha biztosra tudod, hogy sikeres volt, akkor csak simán vissza kell húzódnia. Elősször beráncosodik és aztán kezd egyre kisebb lenni.
A vemhesség kb 40-44 napból áll. Amikor görényeim voltak, azok rendszeresen a 41. napon ellettek.
Ezen a linken olvashatsz róla többet:
Ezen pedig a többi vemhességgel kapcsolatos dolgot is elolvasthatod:
Remélem tudtam segíteni.
Ezek alapján nem sikerült a behatolás.
A sebek miatt viszont ajánlom, hogy vidd el orvoshoz.
Többet sajnos én sem tudok segíteni.
... Nem tudom ez mért nagy baj, egyszer nekem is meg kell értenem, mint látod utána nézek, figyelek rá. Mért baj ha születnek kisgörények? Saját célomra szaporítok. Tartom az állatot, mint kiskedvenc. És azért is jó, mert nem akarok 20000 forintot műtétre költeni. Na ez a rossz. Természetellenes. Szaporítom, hogy ne ivarozzon túl. Mi a baj ezzel?
Nem baj, ennyi segítség elég is lesz, kedves első kommentelő, köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!