Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan tudnám leszoktatni a...

Hogyan tudnám leszoktatni a görimet, hogy ne kapjon időnként szájzárat egy-egy kedves vendég lábszárán, olykor alkarján stb?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 08:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Vendeg erkezesekor zard be. Mondjuk, en azt gondolom, a hideg viz ala tartas is segit - de most komolyan, szocializalt vadaszgoreny szajzarazik? Degaz. :/
2009. szept. 20. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak: kicsit bunkóságot éreztem a válaszodba... -_-

szerintem zárd be,én is régen azt csináltam

2009. szept. 20. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:
14:00: Legelso voltam. Igazad van, pont bunkonak szantam a megjegyzesemet, tudod, kicsit olyan "minek tart olyan allatot, amihez nem ert" hangulatot okoz a kerdes... Es igenis, vagy nevelje meg, vagy zarja be. A vadaszgoreny nem macska...
2009. szept. 20. 14:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy éppen olyanokra "feni a fogát",akiken más állat szagát érzi? (Mert nem mindenkit harap.)
2009. szept. 20. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!