Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Aranyhöri gazdik! Mi lehet a...

Aranyhöri gazdik! Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2 kislány aranyhörim van: egyik 1,5 éves (Hörcsike) és a másik 6 hónapos (Pannika). Nos az a bajom, hogy az idősebb mostanában szinte alig eszik. Csak egy sarokba kupacolja a kaját, és ennyi...de alig eszik belőle valamit. Nem teszek be neki túl sok kaját, csak annyit ami 1 napra elég, és mégis csak kupacol. Nem a legolcsóbb kaját veszem nekik, mert elég válogatós, és még kapnak táplálék kiegészítőket, pl gyógynövényes keveréket. És természetesen az elmaradhatatlan zöldségek (répa, karalábé,cukkini,saláta,stb) és sajt meg gyümölcsök is vannak az étlapon. Nem értem mi lehet a baj. Talán már idős és hamarosan meghal? :(( A másik hörim pedig mostanában sokat tüsszög vagy legalábbis ilyen tüsszögő hangot hallat. Talán valami allergia, vagy beteg? Segítsetek, mert aggódom!
2009. szept. 18. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
bocsi de én nem tudom erre a választ nekem is ugyan így van mind 2 hörimmel ők is lányok és ugyan ez a probléma remélem valaki tud nekiünk segíteni!
2009. szept. 20. 10:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért köszi, hogy legalább válaszra méltattál :) Legalább azt megtudtam, hogy nem csak én küzdök ezzel a problémával...ez is valami
2009. szept. 22. 09:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Remélem nem kések a kérdéssel mert nagyon az a gyanúm hogy elkaptak egy légúti betegséget!Az én hörim(nyugodjon békében)is elkapta egyszer,tüsszögött,alig kapott levegőt,alig evett!El kell vinni orvoshoz,mert elpusztulhat!És más állatkákra is átterjed ez a betegség.Vigyétek el orvoshoz,mert valószínű ez a bajuk a höriknek!!!
2009. szept. 25. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!