Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ugye, nem fog megutálni...

Ugye, nem fog megutálni minket a nyuszi ezért?

Figyelt kérdés

Nem tudtuk már kiengedni a ketrecéből 4-5 napja, és még vagy 1 hetet benne kell töltenie. Költöztünk, eddig azért nem jöhetett, mert szét volt kapva az előző lakás, és számára balesetveszélyes volt. Most ugyanez a helyzet az új lakással is. Mindenfelé dobozok, kábelek, vezetékek még szabadon hagyva. És nem is tudunk egész nap ezeken munkálkodni, csak esténként, mert dolgozunk. Szóval teljes a káosz.

Amikor van szabad 10 percem, ölbeveszem, meg hagyom, hogy kicsit mászkáljon az ágyon, de a szobába még nem mehet ki egy kis ideig :(

Amúgy nagyon szeret minket, nagyon bújós, barátságos nyuszi.

2013. márc. 19. 08:17
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
A nyúl rágcsáló, nincsenek érzelmei, most sem szeret téged, csak a kaját, amit adsz neki, megutálni meg nem fog, ha adsz neki enni
2013. márc. 19. 08:32
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Minden állatnak vannak érzelmei, érzései. Tudják ki a gazdi :) Megismerik a hangját, illatát stb.
2013. márc. 19. 09:35
 3/8 Kleo0:) ***** válasza:
80%

Nem fog megutálni :-)

Ő is tudja hogy most nem lehet,megérti.

Ha bevejeztétek a lakást,és minden biztonságos akkor minnél többet legyen kint a lakásban,esetleg vigyétek ki a szabadba kárpótlásul :-D

2013. márc. 19. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Lehet, hogy vannak érzései/érzelme, ezt aláírom én is, de, hogy nem érti meg, miért nem jöhet ki, az is biztos!

Persze, a kutyának/lónak is megmondod, hogy ma nem megyünk sétálni/edzeni, mert szülinapom van, vagy Karácsony, biztos megérti... Nem érti meg, mert fogalma sincs, ahogy a nyúlnak se! Ő mit lát a káoszból? Vagy ijesztő dolgokat, vagy ha már megszokta, akkor csomó játék lehetőséget, amit tök jó lenne megnézni, megkóstolni...

Megutálni nem fog, amúgy, enyém is "fogságban" volt jó egy hétig, mert magas lázzal feküdtem kidőlve (és itt néhány nagyszerű ember ki is fejtette, igaz, még kb. egy éve hasonló helyzetnél, hogy felelőtlen vadállat vagyok, minek nekem állat, ha nem tudom megoldani, hogy neki mindig jó legyen, adjam el sürgősen és soha többé ne is tartsak semmit, még cserepes virágot se...).

2013. márc. 19. 11:18
 5/8 Sn0wf0x ***** válasza:

Első: ne beszélj már marhaságokat légy szíves....nem szeretnélek feleslegese f@szk*lapnak hívni.

Egyébként foglalkozz vele így is naponta legalább fél háromnegyed órát. Simogasd, vedd ki, rakd az ágyra. Egyébként ha csak pár méter helyet tudsz neki biztosítani a lakásban rövid időre az is elég. Ha nem hanyagolod el, nem lesz hiszti, de egyébként hajlamosak rá!

2013. márc. 19. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Most le lehet hordani, meg le lehet pontozni, de a nyulad sosem fog szeretni téged, engedd el valahol, tuti nem jön vissza hozzád, mert nem szeret téged
2013. márc. 19. 16:37
 7/8 Sn0wf0x ***** válasza:
jól van még egy hülye...hány nyulad volt életedben?
2013. márc. 19. 21:39
 8/8 anonim válasza:
Erdő közelébe lakom... A hugaim simogatták a nyuszimat, a nyúl valamitől megilyedt, és elrohant az erdőbe!! utánna futottam , meglátott és elkezdett felém ugrálni!!! Fogd be inkább a szádat, ha nem tudsz hasznosat hozzászólni!
2013. márc. 20. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!