Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért csinálja ezt a görénykém?

Miért csinálja ezt a görénykém?

Figyelt kérdés

A görényem szobatiszta, mióta idekerült hozzám, mindig tudja, hova kell végeznie a dolgát, még ha kint van, akkoris.

Azonban egy hete "rosszalkodik".

3 szintes ketrece van, legalul a wc-je, legfelül az alvós helye. Az utóbbi időben a párnája mellé végzi a dolgát naponta egyszer-kétszer.

Miért?

Nem csinált valakinek a görije ilyet?

Amúgy fél éves leányzóról van szó.

2009. szept. 14. 20:08
 1/4 anonim válasza:
A miénk még sose csinált ilyet! Nem lehet, hogy azért teszi ezt mert éppen akkor nem tiszta az alomja?
2009. szept. 14. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
és amikor felébred akkor még nincs képben és túl lent van neki az alomtálcája? talán rakd a 2. szintre
2009. szept. 14. 20:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Minden nap tiszta almot kap.

Arra én is gondoltam, hogy felrakom neki az almostálat, viszont úgy pont szemmagasságban van nekünk, és nem lenne mindig jó azt nézni. De valószínüleg inkább nézzük, mint hogy szegénykémnek kényelmetlensége legyen. Meg nekünk is.

2009. szept. 14. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
A mi ki Pepénk teljesen szabadon van és szoba tiszta. Dee (ahogy már mondták nekem is - pont olyan g...ci, mint egy görénynek illik lennie) , van amikor csupán bosszantásból mellé kakil.... mindig megdícsérjük - amikor az alomtálcáját használja - gyakran előfordul, hogy csak bemegy és néz ránk, a dicséret után kijön dolga végezetlenül - és amikor nem látjuk akkor gyorsan mellé rakja a kis termékét..... háát ők ilyenek. Borzasztó öntörvényűek. Imádni való kis csibészek... gonosz kis dögök.... ördögfiókák..
2009. szept. 15. 09:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!