1 aranyhörcsögöt hányszor hányas terráriumban lehet tartani?
Figyelt kérdés
Kell a tetejére valami hogy ne másszon ki?2013. márc. 12. 17:38
21/30 anonim válasza:
DE NEM FOGOD FEL, HOGY ELB*SZOD A HÖRCSÖGÖD ÉLETÉT, HA TERRÁRIUMBAN TARTOD?! Értem, hogy terráriumban lesz, de akkor minimum 60 cm x 40 cm alapterületű és 30 cm magas legyen. Nekem is ilyen van, de az a hörcsögöm, amelyik ketrecben van, kevesebbet unatkozik... És a terráriumot nagyon nehéz takarítani, mert minden oldalát el kell mosni, ráadásul egy normális méretű terrárium baromi nehéz. Én a helyedben meggondolnám...
22/30 anonim válasza:
Nem kell magasnak lennie, mert különben nm szellőzik rendesen. De egy nagy alapterületű terrárium tökéletesen megfelel egy hörcsögnek, és ha ő abban akarja tartani, akkor hagyjátok békén. Amúgy meg abból 100% hogy nem tudja magát kirágni, és ha rendesen le van fedve egy ráccsal, akkor ki se tud belőle szökni. 16-os voltam.
23/30 A kérdező kommentje:
oké felfogtam!!
2013. márc. 17. 19:50
24/30 anonim válasza:
Ha rendszeresen van takarítva, és sokat van kinnt a höri, NEM FULLAD MEG. Nekem már 3 éve terráriumban van a törpehörim, mégis él és virul. Ha meg raksz be neki játékokat( wc-papír gurigákat, mókuskereket, faágat) nem unatkozik. A terrárium meg ne legyen túl alacsony, mert rááll a játékra, és kimászik. (tapasztalat) Most fogok kapni egy aranyhörit, nekem is terráriumban lesz, a méreteket nem tudom, annyit tudok, hogy 50l -es. :)
25/30 anonim válasza:
Szerintem is sokkal jobb a terrárium mert abból tuti nem tud kimászni :) Nekem is most lesz egy és abban fogom tartani.Azthiszem 70cm hosszú és 30cm magas.De azért lesz rajta rács :D
26/30 anonim válasza:
A terrárium nem jó nekik, mert nem szellőzik, és megreked benne az elhasznált levegő, valamint az ammónia. És 0 mozgásigényt biztosít. a ketrec sokkal jobb nekik, minden szempontból.
27/30 anonim válasza:
szerintem jó a terrárium és tegyél rácsot a tetejére ja és semmi baja nem lesz a hörcsögnek ha terráriumban van nekem már 6 hörcsögöm volt és mindet terráriumban tartottam SEMMI BAJA NEM LESZ mondom ezt az érthetetleneknek ja és 60 hosszú 50 széles 50 magas jó lesz neki
29/30 anonim válasza:
de az, hogy nincs semmi baja, és a jól érzi magát két külön dolog!
30/30 anonim válasza:
Xandirnál a pont! alig kapnak levegőt, nem szellőzik, kicsi, nehéz, nem tud benne annyit mászni... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!