Hol kell sétáltatni a degut?
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 11:08
2/11 anonim válasza:
Hát ne haragduj de én még nem hallottam arról hogy valaki levitte volna az utcára a degu-ját. :) Csak olyanról tudok hogy valaki ki engedi otthon és ott bennt a házban/lakásban mászkáltatja.
3/11 anonim válasza:
Ha tengerimalacot szoktak, akkor a degut miért ne lehetne?? Persze ehhez szükség van speciális, állatboltban beszerezhető hámra. Különösebb kikötés nincs, talán annyi, hogy kerüld a nagyon koszos, szemetes környéket, meg a kutyákat. Egy pillanat elég egy sajnálatos balesethez. Meg figyelj, hogy semmit ne egyen fel a földről. Jó választás mondjuk egy kutyamentes park. Jó sétálást!:)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. szept. 13. 17:42
5/11 anonim válasza:
Hát nem tom ki, hogy van vele de sztem egy tengerimalacnak meg degunak nem való a sétáltatás, azok nem kutyák, hogy ott "hurcolják" őket.Sztem elég nekik ha kiengedik őket a lakásba szaladgálni!
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség. Ha van is póráz akkor sem jó ötlet. Képzeld el, hogy valahogy kimászik és elfut soha nem kapod el.Nem kell őket sétáltatni max lakásban
7/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem se próbáld a degut a szabadban sétáltatni, hidd el, mert én próbáltam:S. Meg is lett az ára, soha nem lett meg. A deguhám nem sokat ért.
8/11 anonim válasza:
Én se hallottam még ilyenről :O
A tengerimalac azért testesebb állat mint a degu.. a degu az kicsi és törékeny én nem ajánlom..
ha valahol hallottál ilyen , hogy degu sétáltatása akkor arra gondolnak , hogy futtasd a szobádban..gondolom
a barátnőm csinálta azt , hogy kivitte a nyakában a degut de mivan például ha nem veszed észre és a degu se és belelép egy üvegszilánkba vagy ilyesmi ...hm
9/11 anonim válasza:
Szerintem is csak szobában szabad futtatni, én mondjuk többször elengedtem őket az udvari sziklarakásba, sikerült mindig összeszedni őket. :)
10/11 anonim válasza:
Jajj le ne vidd az utcára!!!
Bolond..
' degura bármilyen hámot adhatsz kész szabadulóművész vagyis az enyéim azok...
ha meg olyan hámot raksz rá amiből nemtud kimászni akkor meg else tud indulni ki ne próbáld ha csak nem akarod h elszaladjon és elpusztuljon!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!