Mi a véleményetek a "hörcsögpalotákról"?
Figyelt kérdés
Ezekre a nagyon színes, mindenféle csövekkel, játékokkal, emeletekkel, létrákkal, egyebekkel felszerelt ketrecekre gondolok. Egy hörcsögnek ez jobb, vagy inkább az üvegből készült terrárium?2009. szept. 12. 15:12
1/7 anonim válasza:
Én dzsungáriait tenyésztek. Nekem sima terráriumban vannak, egyessével(persze fedeztetéskor együtt). Kinézetre jól néznek ki,de nem hiszem hogy olyan jó lenne. Pl. láttam olyat is,ami tele volt csövekkel, és a hörinek már nem volt helye a talajon maradni...az sem jobb...
2/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy látnak-e színeket, de engem irritálna, ha olyan nagy és ráadásul túl élénk színű dolgok között kellene laknom. Az jó ötlet, hogy legyen neki hol mászkálni, meg bujkálni, ne csak körbe mászkálhasson a forgácsban, de a legtöbb inkább úgy van kitalálva, hogy gazdinak tetsszen, nem úgy, hogy a legjobb legyen a hörcsögnek szerintem.
3/7 anonim válasza:
Az ötfelől zárt üvegterrárium (akvárium) talán nem szellőzik eléggé, de nem ez a kérdés lényege, úgy látom.
Úgy hiszem, házi módszerekkel (dróthálló, ágak, barkácsolt létrák, búvóhelyek,...) sokkal esztétikusabb 'tornateremmé' bővíthető az eredeti hely, mint egy olyan 'palota', amelyben talán nem is látszik az állat a sok szines mütyürtől. Ráadásul, a természetes anyagokból fabrikált helyet maga a hörcsög is átalakítgathatja, egy kis fogkoptató rágcsálással, míg a műanyagok megrágása nem szolgálja az egészségét, sőt...
Szóval, palotaellenes vagyok! :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha van benne néhány cső meg ilyenek annak nagyon örülnek a hörik, de nem kell túlzásba esni alul legyen olyan rész ahol kedvére túrhatja az almot. Az akvárium(terrárium) a lehető legrosszabb választás mert berohad az egész egyáltalán nem szellőzik és ez nem egészséges a höriknek.
5/7 anonim válasza:
Már bocsánat,de nekem a höriim nagyon jól elvannak a terkójukba, és egészségesek mint a makk. Nincs semmi berohadva, és szellőzik is jól. Csak rendszeresen kell tisztítani,mint ahogy a ketrecet is,és nem lesz baj...
6/7 anonim válasza:
Pontosan! Az utolsó válaszolónak igaza van az én hörim is terráriumban van és el van mint a befőtt. A palota csak akkor jó ha nem CSAK csövekből áll. Én nem vennék neki...
7/7 anonim válasza:
Szerintem a legjobb választás még mindig a ketrec! Ezek a műanyag "paloták" se szellőznek olyan jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!