Mi baja lehet a degumnak? Valami komoly?
Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy valami komoly gond van...
Ha megáll, mellső lábait nem teszi le a földre, és furcsán tartja, mintha nem tudná mozgatni az ujjait. Könnyen kibillen az egyensúlyából (ha pl. sokáig ül egy helyben, hátradől.) Nem eszik, nem iszik. Légzéskor halk kattogó hangot ad. A szemeit nem nyitja ki teljesen, mint a másik degum.
A fogai rendben vannak, nem fehérek és nincsenek túlnőve.
Most be hoztam a szobámba egy dobozba, nehogy a másik is elkapja...már egy 25 perce itt van, de még nem evett semmit...annyi aktivitást mutat, hogy ki akar ugrani a dobozból, de ettől függetlenül ugyanolyan rossz az állapota.
Mi lehet a baja? Mit tegyek? Az állatorvos ilyenkor nem is rendel
Ha valaki tud valamit, kérem szóljon! Előre is köszönöm!
2013. márc. 3. 13:05
11/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, almát vagy más magas cukortartalmú gyümölcsöket nem szabad nekik adni, mert hajlamosak a cukorbetegségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!