A Vadász Görényt ellehet engedni amikor sétáltatod?
Úgy értem, ha akad egy másik göri, vagy esetleg kutyákkal szeretnek játszani?
Vagy a görény szökik?
Nálunk az utcába tavaly nyáron egy bácsi sétáltatta a görényét. Láttam hogy amikor nagyon kalandozni akart a görény és a bácsi nem tudta tartani a tempót, akkor levette róla a pórázt. De amikor távol ment a göri, akkor a bácsi rákiáltott és a görény megállt, megvárta a bácsit.
Tanítani kell szerintem :)
Még nincs görényem :) Majd, ha saját lakásom/házam lesz :D
Úgy 9-10 év múlva akkor :D A legénylakásba :D
semmiképpen se szabad levenni róla a pórázt mert elszökik!nem egy esetröl hallottam már!ez max csak egy vadvéres egy gazdás görivel lehetséges, de vele is nehezen mert ö meg minden zajtól megijed.
A kutyához hozzá kell szoktatni, elsöre szinte biztos, hogy nem fogják elfogadni egymást.
Kutyával?? :D Jó, hogy nem már oroszlánok elé akarod dobni.
Egy görény nem olyan tanulékony, mint egy kutya. A kutyának meg lehet tanítani, hogy ez hangra reagálni visszajöjjön... a görény ezt már kevésbé tudná összekötni...
Ha kiviszed sétálni, akkor póráz és hám. Ezek nélkül bármikor megtámadhatja egy macska, kutya, bagoly... akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!