Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vadászgörényemre rájött...

Vadászgörényemre rájött valami féle roham már 2szer, nagyon szuszog és szó szerint megmered, persze ez pár óra múlva elmúlik, hál istennek már nem fordult elő 2-3 hete és jól van, mi baja lehet?

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Arra nem gondoltál volna, hogy elmenj az állatorvoshoz?
2013. febr. 27. 19:38
 2/6 anonim válasza:

Nekem is van..Nekem is szokott ilyet csinálni!:)

Ilyenkor játszik vagy valami rohama lehet de nem árthat neki ;)

2013. febr. 28. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát azóta nem csinálta,nagyon jól van,reméljük mostmár nem lesz semmi baja!
2013. márc. 2. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem épp normális dolog, hogy ha órák kérdése, mire lenyugszik. Ha kiengeded és rohangál, akkor szokott kicsit szuszogni egy göri, de pár perc és lenyugszik.
2013. márc. 2. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom,végülis mint utóbb kiderült a mama karfiolt adott neki és úgy tudom azt nem szabad...
2013. márc. 3. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
én azonnal állatorvoshoz vinném, ez azért nem épp normális állapot, elég súlyosnak tünik.. a karfiol nem a legjobb nekik, de az még nem vált ki ilyen reakciót...
2013. márc. 4. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!