Hörcsögtartók ti a hörcsögöt naponta hányszor etetitek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 12:54
1/5 anonim válasza:
Én reggel és este szoktam adni az enyéimnek (külön helyen vannak). Amit reggel beteszek, azt az esti etetéskor mindig ki szoktam venni, ha megtalálom. És ezt megcsinálom az este berakott kajával is.
2/5 anonim válasza:
Én egyszer, úgyis betömi a pofazacsijába, és beosztja magának :) Ha esetleg sokat adnék neki, akkor pedig eldugja, elássa, később előveszi, a lényeg, hogy kitapasztald, mennyi kell neki :)
3/5 Timerke válasza:
Én egy marékkal szoktam tenni és mikor az elfogyott, ami kb. Egy hét akkor rakok neki újat.(Még él, és virul)
4/5 anonim válasza:
Naponta, kétnaponta adok neki. :)
5/5 anonim válasza:
Szia!Én reggelente szoktam berakni egy fél almát, paradicsomot, salátát. Vann benn neki mindig víz, meg hörcsögtáp. Ja, és kb naponta/kétnaponta szoktam neki berakni. De igen, ezt ki kell tapasztalnni, hogy mennyit eszik a Tied:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!