Mit csináljak velük?
Hát akkor így passz..de vidd el szegénykémet szerintem biztos fáj is neki...A teázást fenntartom továbbra is amúgy nekünk nagyon jót tett.
A talpa azért is lehet piros, ha kemény az alom vagy ha ketrecben vannak a ketrec rácsait le kell fedni pl kartonnal vagy ilyesmivel, különben különböző fájdalmas dolgokat okozhatnak a lábon. De biztos nem emiatt van, hiszen akor mindegyik lába olyan lenne, vagyis gondolom én..
Nagyon szívesen!
Facebookon esetleg vedd fel a Ratmania nevezetű csoportot ott sok rágcsálós van és tapasztaltak, tudnak segíteni, de mondjuk az orvost nem igen tudják pótolni
Sokat vakaróznak? A sebek azok ilyen száraz pörkszerű foltok?
Nagy valószínűséggel rühösek, hogyha mind a kettőnél jelentkezik. Arra meg jó az SH Rodemectin nevű ecsetelő. Állatpatikában lehet kapni, vagy már interneten is be lehet rendelni szerintem. De tényleg jobb lenne felkeresni egy másik állatorvost, aki ért is a tengerimalacokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!