Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyibe kerülne egy 50-60...

Mennyibe kerülne egy 50-60 literes akvárium?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol kitől, milyen állapotban veszed, új, vagy használt. Én láttam 30 ért 60 litereset nagy állat kereskedésben. És kis díszállatboltban 20 ért kompletten (szűrő, fütő, hőmérő). Szaval nem mindegy hol, kitől veszed! Jól körül kell nézned ha olcsón akarsz venni! Én 70 literset 22 ért kompletten vettem, egy kis boltból. Nagy kereskedésben mondom, 60 liter 30 ért volt... De szerintem 20-30 között vehetsz!
2009. szept. 8. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha csak az üres akvárium kell olyan 4-5eFt halas boltban. De használtan is vehetsz olcsóbban. Neten akvarisztikai oldalakon sokan hirdetnek.

HA berendezéssel együtt érdekel, attól függ, mennyire akarsz profi cuccokat bele. Egy egyszerű belső szűrő mondjuk 3e-ért, egy olcsóbb hőfokszabályzós fűtő 2,5eFt. A tető elég drága dolog kb. 10eFt, de ha szeretsz barkácsolni és van rá lehetőséged is, sokkal olcsóbban egész pofás tetőket össze lehet rakni.

Ha annyira nem vagy árérzékeny és nem szeretnél mindent külön venni hozzá, de azért viszonylag olcsón szeretnél komplett akváriumot akkor itt van pl ez: [link]

63liter/27630Ft és elég jó minőségű felszerelés van hozzá.

2009. szept. 8. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem igazán válasz, inkább visszakérdezés és figyelemfelhívás:

Úgy látom a kisemlősök rovatban vagyunk, tehát a kérdező jó lenne ha megírná milyen célra kellene. Ettől az ára még nem változik, csak a felszerelésre célirányosabb tanácsok jönnének, meg tudtommal kiseblősfajonként más-más szellőzésű (üvegfal helyett részben sűrű szövésű fémhálló) terráriumok valók e célra inkább. Ha tényleg halakat akarsz tartani akkor írd oda a kérdést, nagyon lelkiismeretes válaszolók vannak akik azt a rovatot rendszeresen átnézik.

2009. szept. 9. 06:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Upsz, tényleg! Ezt én sem vettem észre.

Tehát akkor üresen 4-5eFt körül van, használtam már 2-3eFt-ért is lehet kapni hibátlan állapotút.

A terráriumok nem tudom milyen árban vannak, de talán azok is hasonlóak. Vagy talán a speciális szellőzés, tolóajtó stb miatt kicsit drágábbak.

Pl itt van ez, bár itt drágább: [link]

2009. szept. 9. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:
kb 7200ft de ujjan
2009. szept. 10. 14:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Hörcsögnek lesz:)Köszönöm a válaszokat:)
2009. szept. 13. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!