Vennétek egy 19 literes akváriumot az egereteknek?
Figyelt kérdés
4 hetes fehér egérről van szó, meglép megállás nélkül a ketrecéből, amióta rájött hogy tud mászkálni azóta a boxán mászkál és sír. Tanácstalan vagyok. Az akváriumból nem tud kimászni?2013. febr. 18. 14:02
11/17 A kérdező kommentje:
fehér, tökmagnak hívják
2013. febr. 18. 16:20
13/17 A kérdező kommentje:
Nagyon jól érzi magát a terráriumban :) Rohangál, bár még a forgókerekétől kicist fél ahányszor megmozdul rohan be a házába :):) Szépen tud inni az itatóból :)
2013. febr. 19. 09:09
14/17 anonim válasza:
Egy 40-50 cm magas akváriumból nem tud kimászni, ha nincs mire felmásszon, de mivel tud ugrani, azért valami rácsot kell a tetejére szerkeszteni, nehogy mégis kijusson.
Pl a hangfal rács elég sűrű és azt nem tudja átrágni, még ha fel is kapaszkodik rá, mert vasból van. Vagy valamilyen perforált fémrácsot kell szerezni a tetejére, és arra rátenni agy követ, súlynak, nehogy lelökje.
15/17 anonim válasza:
vagy fémháló is jó a tetejére
16/17 A kérdező kommentje:
Ilyet hol tudok venni?
2013. febr. 19. 14:19
17/17 anonim válasza:
húú ismerem ezt a szituációt, nekem is ezt játszották az egereim egy jó ideig. kb 1 hetesen már ki be járkáltak a ketrecből, nem tudtam hogy csinálják, majd meg őrültem hogy elvesznek vagy lepottyannak az asztalról ahol voltak és megütik magukat. Nálunk is a terrárium lett az átmeneti megoldás, jól működött, a picik szerették (az mama nem annyira) és ki se tudtak belőle mászni. Jó nagy franc lesz az egeredből, igazi kis bajkeverő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!