Segítség! Nagyon fontos!?
Figyelt kérdés
Van egy kb. fél éves fiú tengerimalacom. Azt olvastam, hogy a malacok társas lények, jobban szeretik, ha van társaságuk. Ezért vettem egy kb. ugyanannyi idős, fiú malackát mellé. Azt hittem, hogy jól meglesznek ketten, de nem így lett... Az első malacom nagyon agresszív az új malaccal, annyira, hogy beleharapott!! :( :( Nem gondoltam volna, hogy így fog rá reagálni, csak egy próbát szerettem volna tenni, ezért egybe raktam őket, de mire észbe kaptam volna, ez lett belőle. :( Szerintetek lesz valami baja az új malacnak a harapás miatt? És nem is fognak soha megbékélni egymással? :(2013. febr. 17. 18:42
11/12 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak: Inkább sokkal idősebbel kéne, mint fiatalabbal, annyi idős malacot el sem adnak. 2-3 éves malaccal már nem lesz baj, ha összerakod.
12/12 anonim válasza:
Szó szerint maroknyi kis gombóckákat is eladnak...
(Itt nálunk legalábbis)
Azt már nem tudom hogy más városban/kisállatboltban ez módi-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!