Tarthatok-e együtt több dzsungáriai törpehörit egy 1 m hosszú helyen?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 21:48
1/9 anonim válasza:
Igen, de rakj be egy alacsony falécet amin át tudnak járni de mégis válaszfal.Mindegyik oldara ugyanolyan felszerelés és ha kettő akkor csak lányok lehetnek.
2/9 anonim válasza:
Gina már megint okoskodik.
Amúgy nem.
3/9 anonim válasza:
ha vérfürdőt szeretnél tarthatsz
4/9 anonim válasza:
Nálunk voltak egyszer hárman fiúk, és soha semmi baj nem volt - igaz, nekik elég nagy helyük volt, és nagyon sok múlik a személyiségükön. Ők nem társas állatok, mindenképp készülj fel rá, hogy ha külön kell venned őket, legyen hova tenni a másikat.
5/9 anonim válasza:
Egyet tarts, mert nem társas állatok, jó, ha 1%-uk elviseli a társaságot. Nekem volt már olyan hörcsögöm, amelyiket nem zavarta a másik jelenléte, két és fél évig éltek együtt (egész életünkben). De volt már olyan is, hogy ivarérett korukban külön kellett venni őket, mert nem bírták egymást. Jobb lesz neki egyedül, hidd el!Tegyél be neki sok-sok játékot, de szerintem mókuskerékre nem lesz szükséged.:)
6/9 A kérdező kommentje:
És a kínai csíkos törpehörcsög? Arról azt írják, hogy nem kapja szét a többit, mert társas.
2013. febr. 18. 16:05
7/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az összes h9rcsög magányosan szeret élni. Ennek a fajtának a tartását nem ismerem, de szerintem jobb neki, ha egyedül van. :)
8/9 anonim válasza:
Csak akkor tarthatod együtt őket, (akkor sem mindig) ha tesók, és együtt nőttek fel! A fiúk amúgy is mindig veszekszenek, előbb nyílt terepen kell őket egymáshoz szoktatni, aztán egy teljesen szagmentes terráriumba be kell őket rakni. De azért még figyeld őket!!!
9/9 anonim válasza:
A testvérek is csak ivarérett korukig tűrik meg egymást, hiába élnek egy helyen születésüktől fogva. Nem társas állatok, külön kell tartani őket, mert egyik pillanatról a másikra nekieshetnek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!