Ti vennétek másik malackát társnak?
Sajnos ma el kellett altatnia az állatorvosnak a tengerimalackám. :( tegnap még a kezemből vette el a kaját, ma reggel nem evett, ami nem jellemző rá. Elvittem dokihoz, megvizsgálta alaposan, de sajnos nem lehetett rajta segíteni. Nem akartam, hogy szenvedjen, ezért az elaltatásnál maradtunk. :(
Lassan 4 éve volt a miénk. Kb 3 éve vettünk neki egy társat, aki még sosem volt egyedül. Nem tudom, hogy mit csináljak, mert korainak érezném még, hogy újat vegyek, de sajnálom, mert biztos hiányzik neki a társa, hiszen a tengerimalacok társas lények.
Nem tudom, hogy mit csináljak. :( azt se, hogy ha amellett döntök, hogy kap egy társat, akkor az mennyi idős legyen.
Ti mit tanácsoltok? Esetleg várjak picit és megszokja, hogy egyedül van?
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lett. :(
Köszi!
Ő 2-3 körül van, pontosan nem tudjuk.
Igen, pont ez az, hogy a dominancia miatt fiatalt kéne válasszak, csak most olyan rossz érzés fogott el, mert ő sem olyan fiatal már és félek hogy őt is elveszítem. És ez ilyen örök körforgásnak tűnik most. Persze tudom, hogy ez most önző kijelentésnek tűnik, de sajnos nem tudom elfogadni, hogy semmit sem tehettem a malackámért és egyik napról a másikra történt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!