Miért nem értik meg sokan ezeket a dolgokat?
~Nyulat, hörcsögöt egyedül.
~Tengerimalacot, csincsillát, egeret, degut, patkányt párban.
Ezeknek miért nem tudnak utánaolvasni a "felelős" állattartók?
Teljesen egyetértek veled 'első válaszadó' :)
Az emberek lusták, de sok olyan is van, akiből hiányzik a 'józan paraszti ész' és így a nagyon egyszerű döntésekre is képtelen...
4. válaszadó! A párban tartott állatokat is össze kell szoktatni, nem csak úgy berakni a másik mellé. Területvédők, jó hogy védik a saját kis portájuk, de ettől még nem lehetetlen nekik az együttélés, csak sok múlik az első találkozáson.
Kedves Xandir! Sajnos nem csak erről van szó, az etetésüknek sem néznek utána és orvosi tanácsot is fórumon kérnek, miközben várják a választ, megdöglik a kisállat. Kényelem és lustaság, ahogy írták előttem. Mindenesetre szomorú.
ez szerintem személyiség függő de szerintem neki nem szeret egyedül lenni csak kell hozzá elég hely.. pl én nyuszit tartok de mikor suliba vagyok itthon alszik és unatkozik míg haza nem jövök, szeretnék mellé társat de nem férne el egy másik ketrec a szobámba és kisnyuszikat se szeretnék, de akinek van helye meg lehetősége rá az szerintem a nyuszikat is tarthatja párba hiszem jobb odabújni valakihez mint egyedül feküdni a ketecbe :)
de azzal egyetértek hogynagyon sokan csak azért vesznek kiállatkát mert jajjjjdeecukiii és azt se tudja h mit kéne vele csinálni és csak megvadul és megy a vadasparkba vagy az autópálya mellé .. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!