Szerintetek két kisegér javítana az általános közérzetemen?
Én tartottam futóegeret és hörcsögöt is. A hörcsögök nyugisabbak, tovább megmaradnak az ember kezében, de úgy látom, kevésbé érdekli őket az ember. Az enyémeknek mindig jobban tetszett az ágy alatt. Szelídek voltak, elő is jöttek ahogy eltűntek a bútorok mögött, kézből vették el a kaját, de sosem éreztem, hogy igazán foglalkoztatnám őket.
Ezzel szemben a mongolok rettentően szociális állatok. Kevésbé szeretnek az ember kezében megmaradni, egyeseknek rakéta van a valagában. Viszont kifejezetten érdeklődőek és sok időt töltenek az ember közelében és nappal is aktívak, ellentétben a hörcsöggel. Hasonlóan szociális állat még a patkány, de velük picit több gond van, mint a mongolokkal. Gyakrabban kell őket takarítani, sok csúnya, kezelést igénylő betegségük van ...stb.
Ha eldöntötted milyen állatot szeretnél, akkor még egy picit elbizonytalanítalak. :)
Ricantáék egy csomó fajta kisrágcsálót tartanak ebben a méretben, és értenek is hozzájuk. Ha messze vagy nézz szét a honlapjukon, ha meg elérhetők, akkor kéredzkedj is be hozzájuk. Végig lehet tapizni az állataikat, és azt is elmondják, hogy kit hogy kell tartani. Ha van raktáron eladó abból akit kiválasztasz, akkor vehetsz is náluk minőségi jószágot, ha nincs megmondják ők kitől vennének. Terra, ketrec ügyben hasonlóképp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!