Szerintetek melyik a legaranyosabb hörcsög fajta? (több kérdés lent)
Melyiket vegyek? Tengeri malacot vagy hörcsögöt?
Tengeri malac/hörcsög büdös? Anyum attól fél csak, h büdös lesz a szobám tőle.
Kettőt vagy egyet vegyek inkább? Vagy csak párba lehet venni?
Tengeri malac nem hörcsög. Ha rendben van tartva rendszeresen akkor nem büdös. Oké lesz illata de a friss forgács meg a szénának az illata szerintem finom. :)
Én tengeri malacot vennék. Valahogy talán ő közelebb áll a szívemhez. Attól függ mekkora ketrecetek van.
Első válaszoló:
Tudom, h a tengeri malac nem hörcsög! :)
Köszi a választ!
Második válaszoló:
Miért nem lehet párba venni hörcsögöt?
Azért nem lehet őket együtt tartani, mert verekedni fognak, harcolnak a területükért, és meg is ölhetik egymást. Tehát TILOS együtt tartani két hörcsögöt! Akkor is tilos, ha fiú-lány a páros, és szeretnél egyszer látni felnevelkedni egy alomnyi höribabát. Ebben az esetben is csak akkor érdemes összetenni őket, ha "hangulatban vannak", és folyamatosan figyelni kell őket, hogy kimentsd az egyiket a másiktól.
A linkelt höri meg bármilyen lehet. Hasonlít a dzsungáriaira, meg a csíkosra, de nekem volt ilyen színnel és mintázattal egy hatalmas szíriai aranyhörim.
Értem! Akkor csak egy hörit veszek, de még nem tudom, h milyen fajtát! :)
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!