A hörcsög alá kell alom?
Figyelt kérdés
Ma kaptam egy hörcsögöt de az eladó a fr**nappfba az eladó azt mondta hogy nem kell alá alom és helyette az ajáánlásával vettünk ien sz@r természetes anyagból készült narancssárga őőőőőőőőőőő nem is tudom mi ez xD naszóval vettünk egy ien narancssárga pamut szerű cuccot és aszt mondta hogy ezt a kisházába tegyem jó ez így??? amúg van ien hörcsög wc-is2009. szept. 3. 17:52
2/11 anonim válasza:
A hörcsög alá faforgács kell! Amit az eladó adott az gyapotalom és az is nagyon hasznos, mert abból épít magának kuckót. A faforgácsból annyi kell, hogy ne látszódjon ki a terrárium alja, lepje el a forgács, gyapotalomból pedig egy maroknyi kell.
3/11 anonim válasza:
Ja és ne tedd a házába a gyapotalmot, hanem inkább elé vagy mellé, így magának kialakíthatja, úgy hogy neki kényelmes legyen.
4/11 anonim válasza:
Vegyél neki forgácsot,kisházat és vannak külön hörcsügnek való játékok:)
6/11 anonim válasza:
De miben tartod, terráriumban? mert az szerintem nem lenne túl jó, ha az üvegen rohangálna, tegyél alá faforgácsot, ahogy itt már mondták páran, meg egy "hörcsögös könyv" sem ártana, vagy neten nézd meg mi kell még neki
7/11 A kérdező kommentje:
nem terrárium rendes ketrec
amúgy nagyon jól érzi magát
2009. szept. 3. 18:16
8/11 anonim válasza:
Honnan tudod hogy jól érzi magát?
9/11 anonim válasza:
hat amint irtak mar forgacs kell neki ne fazzon meg :P
amugy szerencses vgy mert az ne sunyi horcsogom dilizik be ha racsokat lat s dugja ki a fejey mar tobbszor beszorult :P most kenytelen voltam terrariumban tartani pedig olyan szep a ketrece :(
10/11 anonim válasza:
hat amint irtak mar forgacs kell neki ne fazzon meg :P
amugy szerencses vgy mert az en sunyi horcsogom dilizik be ha racsokat lat s dugja ki a fejey mar tobbszor beszorult :P most kenytelen voltam terrariumban tartani pedig olyan szep a ketrece :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!