Ez a tényesztő mennyiért adja a nyuszikat?
Figyelt kérdés
[link] nála kinéztem egy nyuszit, amelyik nagyon tetszik és közel is van. az lenne a kérdésem saját tapasztalatotok alapján, hogy jó tenyésztő és milyen árban adja a nyuszikat?2013. febr. 2. 19:35
1/4 anonim válasza:
felénk a nyulakat kilókba mérik nálunk 1KG nyúl 10000-100000 ft körül van és ne hidd azt ezek élő mozgo nyulak fajtiszták majd nem 1 millió forint
2/4 anonim válasza:
Szió! 12e ft nála egy nyuszi és teljesen megbízható tenyésztő. Ismerem őt, rendesen foglalkozik a nyuszikkal és nagyon jól ért is hozzájuk. Mindenképp ajánlom. :)
Egyébként nyugodtan vedd fel vele a kapcsolatot szerintem, mindent elmagyaráz majd, nem harap:D Ha megtetszik egy nyuszi, ne sokat gondolkozz rajta, mert elég gyorsan elviszik őket.
Jó nyuszizást!:)
3/4 anonim válasza:
Én tenyésztőtől 3500-ért vettem nyuszit. Egy kicsit sok 12 ezer.:O
4/4 anonim válasza:
Háát, általában az ár egyenes arányban nő a megbízhatósággal és elismertséggel..
Tényleg drága, de, ha beteg nyuszit kap az ember, akkor a doki is drága.
Az én nyuszim is "olcsóbb" helyről van és *lekopogom* semmi gond vele, de van, aki rosszul jár.
A dologhoz egyébként az is hozzátartozik, hogy a bp.-i tenyésztők drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!