A papír az egér ketrecében baj? Azt hallottam meghal tőle.
Sziasztok, van egy egerem.Egyik ismerősöm azt mondta, hogy papír nem lehet benn neki, mert valamiért meghal tőle.
Amúgy széna helyet vannak vékony papírcsíkok, mert a forgácsra és a szénára allergiás vagyok. Alul fapellet van. Ez jó?
Dehát a széna KELL az egérnek!!! Nem csak alomnak, hanem abból ennie is kell, az koptatja a hátsó fogakat. És a papír azért nem jó, mert feldagad a beleiben, és meghal. Úgy kéne, hogy a vékony fapelletre kellene a széna.
Ajándékozd el, és tarts halakat, arra legalább nem lehetsz allergiás.
Papírcsíkok... eszem megáll.
Sajnálom :(
Se eddig se az állaltosnál,se az ismerőseimnél nem mondták (és nem is láttam) hogy kell a széna. Halaim vannak, és egy kutyám is.(hypoallergén, mivel yorki). Szinte mindenre allergiás voltam, de mióta megvan Alíz, a kutyákra már nem vagyok.Remélem ez az egérrel így van, már tőle sem viszketek. Nagyon megszerettem ezt a va
Hát... még nem volt szénám, de nem szeretném ha taknyom nyálam egybe lenne megint.
HA én vágok füvet (ami csak a levél) amire nem vagyok allergiás, és azt kiszárítom az jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!