Mit csináljak? Tengeri malacom 2. napja alig eszik iszik, csak gubbaszt.
Kb 3-4 éves lehet. Nagyon féltem. Nem tudtam kölcsön kérni állatorvosra :S
Egy ideje észrevettem azt is h kicsit őszül a fekete szőre.
A táphoz hozzá se nyúl,almát picit eszik és ennyi.
Szénát nem eszi meg. Csak rá fekszik mindig. A friss füvet szereti csak
A fogaival minden rendben.
Nagyon félek :S korábban olyan kis duci volt, most szinte csak csont és bőr :'( nem akarom meghaljon
A hátsó fogait is megmutatta? Azokkal szokott a gond lenni...
Jó lenne, ha rögtön egy egzotikus dokinál tudnál kezdeni. Azok értenek a tengeri malacokhoz. És a telefonos tanácsadás ingyen van. Kérdezd meg otthon mit tehetsz érte, és hogy ráér-e bevinni fizetésnapkor, vagy esetleg fizethetsz-e átutalással...
Lejjebb volt egy hasonló kérdés.
Tartsd melegen: ha kell hagyományos izzós lámpa, vagy melegvizes palack, etesd pépesített zöld rudacskákkal, és ha tudsz szerezni, Bio Lapis-szal, hogy a bélflóráját megvédd, és hívd fel valamelyik profi egzotikus dokit, hogy mit csinálj. Aki vállalkozó nyilván könnyebben ad fizetési haladékot, de ha bekórházazzák a malackát, amúgy is csak hazavitelkor kell fizetned...
Etetés: összetöröd a zöld pelletet, felvizezed, ha kanálról nem eszi, szerezz szemcseppentő pipettát, vagy fecskendőt kb. 50 ft/db, és lődd a trutyit az első foga mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!