Melyik hörcsög jobb? a dzsungáriai vagy a roborovszki?
Figyelt kérdés
gondolkoztam rajt hogy veszek eget már régebben is volt és nagyon szerttem őket de nemtudom eldönteni melyiket vegyem!! régen dzsungáriaim volt de sajnos csak 1 évet élt !! :( ugy halottam hogy a roborovszki tovább él benne ez a jobb de a dzsungáriai nekem külsőre meg jobban tetszik!! nincs valami érvetek hogy melyiket válasszam vagy miért esetleg tapasztalat?? nnem tudok döntneni!2013. jan. 28. 13:00
11/11 anonim válasza:
Nekem robim van és nagyon vad. Fél, elfut vagy éppen megharap. Kiszámíthatatlan kicsit. Én imádom, nem adnám semmiért a kis Boriszomat. :) De apukámék hörijéből kiindulva én is dzsungit vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!