de én normális válaszokat vártam nem baromságokat!
2009. szept. 2. 20:36
12/20 anonim válasza:
A törpehörcsögnek az a hátránya, hogy kicsike és törékeny, de ha szereti, nyugodtan vedd és simogasd. Ha nem félsz, hogy elszalad, ki is rakhatod a földre kicsit. De lehet venni neki műanyag gömböt, amiben tud szaladgálni a szobában. Sajnos többet nem nagyon lehet velük csinálni. De ez is egyed függő, mert pl. az enyém nem szeret az akváriumán kívül lenni túl sokat, így a gömböt se preferálta nagyon.
2009. szept. 3. 14:05
13/20 anonim válasza:
bár nekemaranyhörieim annnak akkor is én is szoktam játszani a hörieimmel ,aztt szoktuk csinálni hogy felteszem a kb 50 cm es polcra és onnan urál a vállamra,meg szoktam vele bújócskázni én vok a hunyó ő meg a bújó persze minden rést elkerítek h ne tudjon elbújni a szekrénysor mögé!
2009. szept. 4. 14:00
14/20 anonim válasza:
Hát játszani nem sokat tudsz vele, maximum simogatni, stb. Nekem pl az asztalom van emgcsinálva úgy, hogy bármikor ide kiengedhetem a höriket, és anélkül hogy valami baj történhetne velük, szaladgálnak a kezem körül, miközben én gépelek. :D
Amúgy ha esetleg nagyobb a törpehörid, (úgyértem termetében, nem korában) akkor talán a legkissebb hörcsögsétáltató gömbbe is rakhatod.
2009. szept. 6. 11:09
15/20 anonim válasza:
Én bújocskáztam is a hörimmel.úgy hogy elfordultam és ő elfutott utána meg megkerestem és amikor én kellett elbujjak vittem egy kis kaját és könnyen kiszagolta hol cvagyok. a kaja meg az övé lett.A fogócskát meg úgy csináltuk,hogy hoztam valami kaját és ő meg futott utána :)
2010. ápr. 24. 20:37
16/20 anonim válasza:
Építs neki Wc papír guriga labirintust, vagy Wc papír- gurigahintát!
2010. júl. 22. 12:19
17/20 anonim válasza:
Ennyi barmot 1 helyen...
Amit sztem lehet:
A labirintusos jó ötlet!
Meg a gömb is!
Én úgy játszottam anno az enyémmel, hogy kiraktam a fotelre magokat, és azok vonalán ment föl. Aztán később már magok nélkül is fölment :)
2010. aug. 23. 07:51
18/20 anonim válasza:
Nem is gondoltam volna hogy így be lehet tanítani egy hörcsögöt....!Az enyém csak azt jegyezte meg hogy amior regge csörög az órám és kijön kap aját XDmag ha meglátja a csipez akk liszkukacot kap:D Az én hörimmel csak úgy szoktam játszani hgy ha jó idő van levizem az udvarra...igen imádja.
2010. okt. 5. 17:50
19/20 Vad-Ász válasza:
igaz kicsit későn irom a választ de azért leirom.
Én úgy játszottam a hörcsögömmel,hogy kivettem az akváriumjából,ráraktam a kezemre,akkor lemászott az ujjamra és hintázott rajta meg egylábbal tartotta magát,nagyon szerettem,de sajnos meghalt.
2013. jún. 3. 16:22
20/20 anonim válasza:
könnyű,csak annyi hogy keresel egy asztal vagy egy kis területet,oda be teszel dolgokat,pl: bebújót....
Utána használd a kettő ujjadat, hogy elkaphasd!
Így elvagytok egy kicsit! :D
De nekem van egy kis szénám amibe bele mennek,és kaparnak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!