Milyen fajta patkányok vannak? (amik szelídithetőek)
Patkányokkal kapcsolatos kérdéseket itt tedd fel:
Ha szeretnél is kicsit, akkor most lesz! jelentkezz :)
Ratmaniat olvasd! Tényleg jó de csak ha kapsz linket ahhoz, amit keresel, mert iszonyú ÁTLÁTHATATLAN!!
Queens of rats-nál viszont most lesznek kicsit, őket ajánlom. Ratmanian elég "érdekes" hangnemben válaszolnak és ha jól tom ott most nincs kis pati.
Igen, mert a Ratmania egy szakmai fórum, nem patkánytenyészet.
A Ratmániát átláthatatlannak nem mondanám, egyrészről van kereső funkció, amivel kifejezésre kereshetsz, másrészről minden téma topikokba és azon belül is altopikokba van szedve. Így egy-egy szűkebb témát (mycoplazma, daganatok, etetés, almok, stb.) gyorsan át lehet olvasni, mert nem rúg két-három oldalnál többre. Amelyik meg igen, az azért, mert sok a tudnivaló, és a tapasztalat abban a témában, azt meg mindig érdemes elolvasni, hogy képbe kerülj.
Hogy érdekesen válaszolnak... hát nem tudom, olvass bele, meg a kérdező is, én nem találtam benne semmi "érdekeset".
De ha gondolod, akkor ajánlom a Ratguide.com-ot, az a non plus ultra a patkányos berkekben, bár az sem átláthatóbb. Meg ugye angolul van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!