Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hány éves korban hal meg egy...

Hány éves korban hal meg egy tengeri malac?

Figyelt kérdés
már lassan 5-6 éve hogy van egy tengeri malacunk. Sajnos mindenkitől azt hallom hogy csak 4-5 évig élnek , de nem értem hogy hogyan lehetséges mikor a mienk 5-6 éves.:) Tudnátok ebben segíteni? Pl. akinek van vagy volt. A válaszokat előre is köszönöm.:)
2013. jan. 24. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, én 5-8 évet olvastam/hallottam mindenhol. Ritka esetekben a 9-10-et is elérhetik. Az enyém 7 éves volt mikor meghalt :(
2013. jan. 24. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
5-8 év az életkoruk. Nem 4-5 év. De ez olyan dolog,hogy 1 évesen is meghalhat meg 8 évesen is. Azért vesznek egy átlag életkort,de nem törvényszerű,hogy akkor 6 évesen el kell pusztulniuk...
2013. jan. 24. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
A miénk 6 és fél volt mikor elment és öregségben pusztult el úgyhogy sztem max 7-8...fajtafüggő is lehet :/
2013. jan. 24. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Általában igen, olyan 5 és 8 év között szoktak élni. Sok függ persze attól is, hogy milyen alomból származik, esetleg nem-e beltenyésztés következtében született-e, meghát a géneitől is :)
2013. jan. 25. 07:38
 5/5 anonim ***** válasza:
5-8 év, a körülményektől függ.
2013. jún. 18. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!