Ti hol oltjátok be a törpenyuszitokat, és mennyiért? Milyen állatorvost ajánlotok?
Kettő kell az alap-immunizáláshoz. Az ismétlőből elég 1.
Ha viszont nincs nálatok most szúnyog, (nálunk sajnos előfordul...) és nincs más nyúl a közelben, nem engeded cipővel járt vidékre..., gyakorlatilag karanténban él, akkor lehet hogy ráértek a csoportos oltást kivárni. Az időzítéssel azért vigyázz! Az első oltás után még egy hónap a teljes védettség. Az jó lenne az első szúnyog invázió előtt.
Igen, én is vidéki vagyok csak most Pesten lakom, és itt elég magasak az árak, ezért is érdeklődöm ennyire. Én még az 5000-et be is vállalnám, de ha két oltás kell, akkor az ahogy nézem még több lesz... azért elég idegesítő, hogy az állatorvosok szabadon határozhatják meg az áraikat, a határ meg a csillagos ég. Én tudtam ezt mikor nyuszit vállaltam persze, csak jól meg akarom választani az orvost, mert ha előáll valami hihetetlen számlával, akkor nem szeretnék beégni. :D
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!