Mi a baja a tengerimalacomnak?
Pfffffff...
Hát ez gond.
Gondolom nem voltak huzatban...?
Esetleg nem kaptak hirtelen nagyobb mennyiségű zöldet (fű, v. különösen: saláta/uborka)? Esetleg vmi mosatlan kaja/ penészes széna -ezek a dolgok szoktak még sajna ilyen hirtelen sokaknál "betenni".
Én is a mérgezésre gyanakszom, hiszen mindkettő megbetegedett. Viszont az orvos elvetette, mert hogy annak másak a tünetei.. Aznap csak tápot kaptak reggel amit eddig is, délután mikor hazaértem, akkor akartam neki adni gyümölcsöt, meg szénát, ( mindig megmosom amit adok nekik). Ezek szerint a tápban vegyszer lehetett? Nem igazán értem.. Nem ettek mást egész nap. Előtte lévő nap, répát, tápot, szénát ettek.
Most már nem remeg, a fejét 2-3 másodpercre megpróbálja felemelni, evett a kezemből reszelt almát. Remélem megerősödik és semmi maradandó baja nem lesz. Szerintetek ha mérgezés,és eddig túlélte, mégha csak fekszik is, akkor megmarad? :(
Nagyon sajnálom a malackádat, én őket 1 hónap különbséggel egyszerre vettem, régebben volt kb 2 éve egy másik malackám ő másfél évesen halt meg egy balesetben. Annyira megszerettem, hogy vettem őket, és azt hittem legalább 5-6 évig velem maradnak. Annyira szomorú voltam hogy ez történt, hogy nincs velük szerencsém. Pedig kész palotát építettem nekik, ők voltak a gyerekek. :(
Nem sokáig volt velem a társa.
Bizakodó vagyok, ma Pici ivott saját magától az önitatóból! :) Fekszik szinte mindig, de elmúlt a remegés teljesen, és szerintem járni is fog rendesen ha így halad.Enni kevesebbet eszik, mint minden beteg, most az aggaszt hogy alig - alig van széklete..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!