Milyen "fajta" hörcsögöket lehet kapni?
Figyelt kérdés
amikor kicsik voltunk az öcsém kapott egy hörcsögöt, utána meg volt még kettő de gőzöm nincs milyen fajták voltak csak arra emlékszem, hogy az egyik teljesen fekete volt a másik meg fekete fehér.
most a barátomnak lesz hörcsöge de nem tudjuk milyet vegyünk
szerintetek milyen fajtát érdemes?
2013. jan. 16. 13:22
11/14 anonim válasza:
Mert biztos nagyobbacska volt és valaki megszelídítette ;)
12/14 anonim válasza:
Ha kereskedésből veszel hörit, mindegy, hogy milyet, akkor nagy valószínűséggel neked kell majd megszelídítened. Ha tenyészetből veszed, szerintem jobban hozzá van szokva az emberekhez. De mindkét hörcsög vad, ha nem foglalkoznak vele, mielőtt a vásárlóhoz kerül.
13/14 Atika04 válasza:
én a dzungáriai törpehörcsögre szavazok
ők teljesen szelídek, nagyon aktívak, szóval leeht velük játszani
nekem már 5 éve megvan a hörbim és olyna mint egy duracell nyuszi
a szelídítés annyi hogy egész kicsit vegyél és az ha meg is harap kb. nem is lehet érezni és ha sokat van kézben akkor hamar leszokik róla
14/14 anonim válasza:
dzsungáriai törpehörcsög !! nekem is olyan van és imádooooooom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!