A nyuszim az ágyon héha furán lefekszik, ez mitől van? A többi lent.
Ezt sehol máshol nem csinálja, csak az ágyon a fal mellett. Oda rakom az ágyra, és kb. 10 perc múlva ezt csinálja és úgy marad 2-3 percig, utána eltelik 10-15 perc, és újra...nem értem, hogy mitől van ez. Viszont szerintem nagyon cuki :) Kép erről a dologról: [link]
Válaszokat előre is köszönöm!
Off:
Kedves első, csak úgy kíváncsiságból, nálad miben nyilvánul meg a "retkes ágy"? Csak mert 82 centi képátlójú tévé-monitoron nézve csak árnyékokat látok rajta, max. egy kis alvás utáni kupit.
On:
Valószínűleg az illatodat érzi, az én cicám akkor csinálta ezt mindig, mikor éppen nem voltam otthon :)
szerintem semmi baj nincs az ággyal. enyém se néz ki jobban ha alvás után nem kaparom össze...ami gyakran megesik és szerintem nem csak velem...
amúgy láthatóan csak jól érzi magát ő nyuszisága :) nem látod a pofiján, azt az elégedett nyuszivigyort? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!