Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi a csuda lehet vele?

Mi a csuda lehet vele?

Figyelt kérdés
Kiszökhetett a körim az utcár?nemvolt nyitva semmi de eltünt és a cicák is kint voltak ha meghalt miért nem érzem a szagát?
2009. aug. 28. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ha kiszökött, akkor már árkon-bokron túl van, de ha nem volt nyitva semmi, akkor esélyesebb az ágy alatt, szekrény mögött, stb, mindenféle kis helyen...

Ha elpusztult, akkor a szagát a halál után kb 3 nappal lehet érezni, de csak közelről (pár méter max)

2009. aug. 28. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha kiszökött és nem találod akkor is ha éhes előbb utóbb elkezd valamit rágni és a hang alapján megtalálod! Vagy rakj ki neki kaját a szoba közepére ode fog menni ha úgy van nevelve!=)
2009. aug. 28. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Abszolút de megérdemled hogy elszökött!!!!!!!ilyen felelőtlen ember ne tartson állatot!!!!nekem is van görim,és Ő nagyon is szelíd mégis elszökne ha nem vigyáznék rá....DE VIGYÁZOK!!!!!!!!nem úgy MiNT te...inkább add oda vkinek a 2 cicádat is...GONDOLOM ROSSZ lehet nekik ilyen felelőtlen gazdival.azért gondolkodj szegény göri agyával!!!>:(
2009. aug. 28. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem amikor kiszökött a hörim, én úgy cserkésztem be, h telepakoltam finomságokkal a tálkáját a ketrecében és nyitva hagytam az ajtaját, másnap reggel pedig már ott eszegetett bent a helyén. Magam sem hittem volna, de bejött, úgyh sztem egy próbát megér:)
2009. aug. 28. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:

vagy csörgesd meg a kajáját vagyis érted ha zacsiban van akk kezd el nyomogatni, ha dobozban akk rázni az én hörim ilyenkor mindig előbújik az odújából, hátha bejön. amúgy nekem is szökött már ki kétszer egymás után is, de mindkétszer ugyanott találtam meg kb mindkét esetben a földön pont az akváriuma alatt.:)

remélem megtalálod;)

2009. aug. 28. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
mármint nem a hörcsög van a zacskóban hanem a kajája..:Á bocsi csak siettem.
2009. aug. 28. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!