Az baj gyógycukrot evett a patkányom?
Figyelt kérdés
Tegnap elengedtem a házban és talált egy becsomagolt gyógycukrot a földön és megrágcsálta...nem lehet baja tőle...nem?Hiszen a patik nem esznek olyan ami árt nekik...vagy mégis?2013. jan. 10. 14:43
1/8 A kérdező kommentje:
Tudjátok azt a zöld csomagolásút..amit akkor együnk ha fáj a torkunk..
2013. jan. 10. 14:47
2/8 A kérdező kommentje:
De nem gyógyszer...csak cukor...eukaliptuszos...
2013. jan. 10. 14:48
3/8 anonim válasza:
hát ha a papírt rágta meg akkor lehet baja...de nem hiszem, hogy olyan sokat evett volna. a cukortól meg simán csak felpörög amíg nem távozik a szervezetéből. ez mondjuk árthat a szívének, de ha máig nem halt bele...akkor nem lesz baja.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem,nem volt alkoholos és sírt mikor el akartam tőle venni.Olyan aranyos.Amúgy meg nem evett a papírból csak letépte róla és nyalogatta az ő kis cukrát :3
2013. jan. 10. 15:04
5/8 A kérdező kommentje:
Neeem.Minden olyan kajával ezt csinálja mit nagyon szaret vagy újdonság :D
2013. jan. 10. 15:56
6/8 anonim válasza:
Egyem meg! :D Remélem nem lesz gond! :)
7/8 anonim válasza:
Nem lesz baja tőle :) De azért ne adj neki, tudom, most véletlen volt, csak írtad, hogy ízlett neki, szóval ne add neki jutalomként a jövőben, a fogának árt és hízik is tőle.
8/8 anonim válasza:
Tuti nem lesz baja tőle :)) A patkányok egyszerűen imádják az édességet, ha édes akkor az nyami :) Ezt jól jegyezd meg, különben olyan szép dagi patkányaid lesznek mint nekem.. :D
Ha a papírból evett, hát akkor sem gondolom. Nálam egyszer bedarálták a függönyt a ketrecbe, de rendesen működtek utána, semmi bajuk nem lett :) úgyhogy nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!