Miért szaporítják össze-vissza a höriket?
Mindenki aki tart hörit,az általában kölyköket is akar. Ki tudja milyen egészségű hörikkel, akik talán rokoni kapcsolatban is vannak. Miért jó ez?
eladni se tudják,mert már tömegszaporítás folyik. Akkor miért csinálják?
amúgy szerintem az is közrejátszik még, hogy a hörcsög alapból magányosabb állat és két egyneműt tartani nem túl jó ötlet, mert a nőstények is veszekednek...
És hát "jajj szegény olyan egyedül van..." de ugye azonos neműt meg nem lehet mellé venni a legtöbb esetben, az ellenkező neműek meg párosodnak előbb-utóbb...
Nem tudom, talán azért, mert egyszerűen hülyék, és nem tudják, hogy milyen állatok igazából.
Én is tenyésztem őket (dzsungáriakat) de... meg se fordul a fejemben, hogy esetleg egynél többet tartsak egy ketrecben. Meghagyom a nőstényeknek a kellő tisztulási és nyugalmi időszakot két ellés között, stb. (Az pedig természetes, hogy mindegyik hörit más-más tenyészetből vettem.)
Szóval én maradok annál, amit előbb írtam... mert az emberek hülyék és buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!