Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért szaporítják össze-vissza...

Miért szaporítják össze-vissza a höriket?

Figyelt kérdés

Mindenki aki tart hörit,az általában kölyköket is akar. Ki tudja milyen egészségű hörikkel, akik talán rokoni kapcsolatban is vannak. Miért jó ez?

eladni se tudják,mert már tömegszaporítás folyik. Akkor miért csinálják?

2009. aug. 27. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mert olyan "cukik" amikor kicsik. aztán megnő és nem kell senkinek... Az emberek idióták :S
2009. aug. 27. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:

amúgy szerintem az is közrejátszik még, hogy a hörcsög alapból magányosabb állat és két egyneműt tartani nem túl jó ötlet, mert a nőstények is veszekednek...

És hát "jajj szegény olyan egyedül van..." de ugye azonos neműt meg nem lehet mellé venni a legtöbb esetben, az ellenkező neműek meg párosodnak előbb-utóbb...

2009. aug. 27. 23:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezt értem. De olyan ember meg ne vegyen hörit,aki azt hiszi,hogy társas állat! Mert nem az! Moszis olvastam,eladó höriknél,hogy párba vigyék,mert társas állat!
2009. aug. 27. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért hiszik azt, hogy társas állat, mert 1-2 napig még cuki meg minden, aztán elvan felejtve, inkább vesznek mellé még egyet! Ezzel megvan oldva. Persze tisztelet a kivételnek!
2009. aug. 27. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, talán azért, mert egyszerűen hülyék, és nem tudják, hogy milyen állatok igazából.

Én is tenyésztem őket (dzsungáriakat) de... meg se fordul a fejemben, hogy esetleg egynél többet tartsak egy ketrecben. Meghagyom a nőstényeknek a kellő tisztulási és nyugalmi időszakot két ellés között, stb. (Az pedig természetes, hogy mindegyik hörit más-más tenyészetből vettem.)

Szóval én maradok annál, amit előbb írtam... mert az emberek hülyék és buták.

2009. aug. 28. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
aki szereti őket, az is tudja, hogy csak pár évig élnek. inkább a kicsineikkel igyekenek biztosítani hogy kedvenckéjük tovább éljen.
2010. máj. 19. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Én direkt emiatt a probléma miatt szoktam 300km-ről venni hörcsögöt, meg állatkereskedésekben lecserélni őket.
2010. jún. 15. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!