Meglehet tanitani a patkányt a szobatisztaságra? Ha igen hogy?
Barmit es barkit meglehet tanitani barmire.
Ha eleg ugyes vagy akkor annyira szobatisszta lesz hogy szaras utan lehuzza majd a WC-t sot meg a WC kefet is megtanulja kezelni.
Arrol nem is beszelve hogy ha igazan eltokelt vagy, fozni ,mosni meg takaritani is megtanithatod.
:))
Ne foglalkozz a rosszindulatú válaszokkal! :)
Én anno úgy csináltam, ha a nyakamban vittem őket, letettem alomra. Ketin belül is rá lehet szoktatni, hogy alomra menjen, ennek az a lényege, hogy eltérő almot rakj egy kis edénybe, amit wc-nek használnak. (Mondjuk ha forgácsot használsz, akkor macskaalmot.) Ebbe pár bogyót érdemes belehelyezni, hogy tudja mire való. Ha szerencséd van, rámegy :) Ha pedig kiveszed a ketrecből, kiveszed a wc-t és oda fogja a dolgát végezni.
Nekem két patkány közül az egyik teljesen rászokott, a másikójuk nem, de hát fél siker is siker. (Bár a másik sem ki pisilt, hanem mindig nyitva volt a ketrecajtó, így ő visszament a forgácsra elvégezni a dolgát.. csak a macs.almot nem értékelte) Viszont engem soha nem bogyóztak le. Ha hímpatijaid vannak, akkor a jelölgetés normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!