Hogy mondjam el a szüleimnek hogy vettem 2 törpehörcsögöt?
Figyelt kérdés
Ma vettem két törpehörcsögöt, pedig anyáék nem engedték meg. Sokan mondták hogy ők csak úgy megvettek, és nem lett semmi.. Szerintetek hogy mondjam el nekik?2013. jan. 7. 17:54
1/11 anonim válasza:
"anyu figyi légyszi ne légy dühös.
Vettem 2 hörcsögöt"
így
2/11 okoska31 válasza:
no, ha ahhoz elég bátor voltál, hogy megvedd a tiltás ellenére, akkor legyél elég bátor eléjük állni.
különben adhatod őket a macskáknak...
3/11 anonim válasza:
"Apu,Anyu kérlek ne legyetek mérgesek..én szerettem volna, hogy ha valóban gyakorolhatom a felelősséget és a gondoskodást, éppen ezért vettem 2 hörcsögöt, akik remélem a család tagjaivá válhatnak, és akik semmi gondot nem okoznak majd nektek"-vagy valami ilyesmi :D
4/11 anonim válasza:
Ne azt mond, hogy vetted, hanem hogy pl barátodnak stb nem kellett, ingyen elhozhattad....:D
Hol tartod őket?
5/11 tücsök500 válasza:
mond hogy kidobták volna őket :) és te mentetted meg az életüket :)
7/11 anonim válasza:
Ne hazudj tovább, ha már ekkora kis paraszt voltál. Valószínűleg oka van annak, hogy nem akarták, hogy legyen neked. Hány éves vagy?
8/11 anonim válasza:
Ne hazudj. Azért arra készülj fel, hogy miután eléjük álltál, és elmondtad, hogy megvannak a kisállatkák, neked kell majd eltartani is.
Egyébként mi volt az ő indokuk, miért nem lehet?
9/11 A kérdező kommentje:
semmilyen indokot nem mondtak egyszerűen csak nem engedték meg.. de mostanra megbékéltek velük. :D amúgy 14 vagyok.
2013. jan. 8. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!