Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy tegyem szelídebbé a...

Hogy tegyem szelídebbé a hörcsögömet?

Figyelt kérdés
Pár napja megkaptam az öcsém hörcsögét. Örültem neki, de az a baj, hogy eléggé vad. Ha meglátja a kezem, akk odamegy, és fel akar rá mászni, de ha kiveszem, akkor meg se mer mozdulni, aztán meg menekülni akar. Hogy tudnám elérni, hogy ne féljen tőlem, és megszokjon? Köszi előre is.
2009. aug. 26. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:

szagoltasd a kezed vele többször is, amikor adsz neki vmi zöldséget akk engedd h a kezedből vegye el és esetleg simogasd^^

Én pici tengerimalaccal voltam így mikor megkaptam teljesen hülye voltam vágtam mindenféle fejet, ő meg csak nézett rám azt nyöszörgött:D bizti kinevetett ;D gondolta mien hülye ez a csávó:D

Nekem bevált a hörcsögnél a szagoltatós és etetős módszer

2009. aug. 26. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy hörim, aki eléggé vad volt, mindig amikor meglátta a kezem, nekirontott és beleharapott (amikor hirtelen kihúztam, a höri is repült vele :S)

Én szotyikat adtam neki egyesével és közben próbáltam simogatni (addig se a kezem, hanem a mag érdekelte :D) és így egy idő után megszokta, és hagyta h simogassam:D

2009. aug. 27. 10:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek a válaszokat! :)
2009. aug. 27. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!