Erdemes a horinek 2 honap utan tarsat venni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 18:31
1/5 anonim válasza:
a hörcsögök magányos állatok, egyedül kell tartani őket
2/5 anonim válasza:
Ez hülyeség!!!!!!! Nekem kéthörim volt(tesók) és az én hörim végül a magányba halt bele miuán a társa elpusztult..:/ Viszotn szerintem nem érdemes...De ez höri függő is.. Én egy összeszoktatásróltudok: A nővéreméknek volt egy osztályhörijük... Kerestek mellé egy társat is..ám őgy már nem működött igazán...Véresre verték egymást... Szét kellett választanni őket,mert egy hétvégén már elég súlyos(szerencsére nem halálos) sebeket okoztak egymásnak.
3/5 anonim válasza:
nekem 4 törpehörcsögöm van. azt mondták hogy igazság szerint külön kellene őket tartani, mert 90%-ban veszekednek. Nekem úgy van megoldva hogy két lány egy nagy terráriumban. Őket együtt hoztam el a boltból, valszeg testvérek. De már kezdem észrevenni hogy sokszor nem egyeznek, és visítoznak, szóval lehet külön lesz téve ez a testvérpár. Van még egy nőstényem, ő is külön, és egy hímem, ő is külön terráriumban. Látják egymást, de nem férnek egymáshoz. Általában jó a társ, de legyen minimum két ketrec hogyha szét kell szedni őket.
4/5 anonim válasza:
Van amelyikek bántják 1mást. Nekem csak 1 van :)
5/5 anonim válasza:
Nem írtad milyen fajta a hörid!
De a felnőtt hörik többsége boldogabb egyedül, mintha együtt kell laknia egy másik hörivel. Imádják a kis otthonukat, és nem szeretik a betolakodót. Ha veszel még egy hörit, vegyél neki saját lakást is.
Náluk az a normális, ha megpróbálja elzavarni az idegen hörit, és ha nem tudja, mert rájuk zárod az ajtót, akkor meg is ölhetik egymást.
Ha valahol nem verekednek, az a kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!